Fantastiskt roligt att det blir ringar på vattnet av utb!
Vanligt och glutenfritt! Recept:
9
dl majsmjöl eller en glutenfri mjölmix
2,5
dl rågmjöl
Blanda
ihop alla torra ingredienser. Tillsätt filmjölk och oljan
Blanda
ihop alla torra ingredienser,
Glutenfritt bröd med russin och solrosfrön
150
grader 60 min
1,5
dl solrosfrön
0,5 dl russin
0,5 dl linfrön
1 msk bikarbonat
1
dl sirap
6,5
dl filmjölk
0,5
dl olja
Blanda
ihop alla torra ingredienser, tillsätt sirap och filmjölk och olja.
Diabetes bröd
150 grader 60 min
5,5
dl vetemjöl
5
dl havregryn
0,5
dl diabetsesocker
7
dl filmjölk
0,5
dl olja
Långpannebröd 1 bläck
150
grader ca 70 min
1,5
l Vetemjöl
7,5
dl Grahamsmjöl
4,5
dl rågmjöl
4,5
dl solrosfrön
1,5 dl russin
1,5 dl linfrön
3
msk bikarbonat
2 l
filmjölk (Laktosfri)
2
dl olja
2
dl sirap
Med havregryn
150
grader ca 70 min
7,5
dl rågmjöl
17
dl vetemjöl
15
dl havregryn
2
dl sirap
3
msk bikarbonat
2 l
filmjölk (Laktosfri)
2
dl olja
(Jag
mixar solrosfrön och russin)
Häll
i oljan, sirapen och filmjölken, rör ihop och lägg i smord form.
Receptet
är gjort till ett bläck men delar man det på tre så blir det lagom till en
liten brödform.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar